Marcinčák - Přívlastek - VOC

Víno Marcinčák - rodinné bio vinařsví
je rodinné bio vinařství hospodařící na vlastních
vinicích ležících vMikulovské vinařské podoblasti.
Našim největším bohatstvím je naše rodina a naše
vinice, kde se víno rodí a získává svůj neopakovatelný
charakter.
Prostě organic!
V rodinném bio vinařství Víno Marcinčák klademe
důraz na kvalitu, ekologii, originalitu a jedinečnost vín,
která je dána neopakovatelným charakterem
jednotlivých viničních tratí. Díky této filozofii naší
rodiny vznikají osobitá bio vína určená pro
nejnáročnější milovníky vín.
Žádná nežádoucí a škodlivá
rezidua.
Nepoužíváme žádné herbicidy, pesticidy
nebo umělá hnojiva. Pro ochranu vinic
používáme přípravky šetrné k přírodě a
mnohé si sami vyrábíme – například
Vermistar. Pro hnojení využíváme vlastní
vermikompost – kompostujeme pomocí
žížal. K vínům se chováme stejně šetrně
jako k vinicím.
Ocenění z celého světa.
Specialitou bio vinařství Víno Marcinčák je výroba slámových a přírodně sladkých vín,
která oslovují milovníky vína svou komplexností a mimořádnou harmonií všech chutí.
Tyto skvosty mezi víny nejsou určeny „pro pití po celý večer“, ale tato vína jsou nezbytnou
součástí vrcholné gastronomie a mimořádných příležitostí. Speciální vína z vinařství
Marcinčák získala celou řadu ocenění z mnoha kontinentů. Například Cenu asociace
pařížských someliérů, Double Gold z AsiaWine Trophy, BerlinerWine Trophy, Great
American International, Finger LakesWine Competition nebo biopotravina roku!
